Przedstawiona oferta cenowa ma charakter informacyjny, nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Art.66 par.1 Kodeksu Cywilnego

Menu na imprezy okolicznościowe z każdym jest ustalane indywidualnie

Koszt przyjęcia weselnego na rok 2017 to 130ZŁ/os.

Cena zawiera całość konsumpcji tj. 4 posiłki gorące, przekąski, napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń, ciasto oraz tort. W cenie nie podajemy jedynie alkoholu i owoców.

 

PROPOZYCJE DAŃ:

1. Napoje różne firm Pepsi-cola, Coca-cola, Tymbark wody gazowana i niegazowana ,

2. Woda z cytryną w dzbankach ,

3. Kawa , herbata ,

4. Ciasto różne ,

5. Tort śmietanowo-owocowy ( truskawkowy , brzoskwiniowy ) lub z kremem russel o różnych smakach (waniliowy , kawowy, orzechowy , kawowo - waniliowy )

6. Dania główne :

Pierwsze danie gorące :

  • zwijka z pieczarkami , zwijka z serem , kotlet z piersi kurczaka tradycyjny, kotlet de volaile , zraz zawijany z wołowiny lub schabu w sosie , kotlet schabowy tradycyjny , zraz wołowy bity w sosie , kotlet schabowy saute w sosie śmietanowo-pieczarkowym , belweder, karkówka z żurawiną ,

  • ziemniaki , frytki , krokiety , ziemniaki po myśliwsku ,

  • surówka do wyboru lub zestaw surówek ( z białej lub czerwonej kapusty, marchew z chrzanem , kapusta pekińska z majonezem , biała kapusta z papryką i ogórkiem kwaszonym , sałatka wiosenna ) ,


Drugie danie gorące :

  • flaczki lub strogonow , kołduny w rosole , frykadelczyki w rosole , zupa krem pieczarkowa z grzankami ,


Trzecie danie gorące :

- udka pieczone , ziemniaki opiekane , kalafior gotowany , brokuły ,

marchew paryska ,

- kotlet z piersi z ananasem i serem , krokiety , brzoskwinia ,


Czwarte danie gorące :

- barszczyk z pasztecikami ,

- żurek ,

- bulion z kurczaka ,

 

7. Przekąski :

  • śledź w oleju lub śmietanie ,

  • ryba faszerowana ,

  • ryba faszerowana z rodzynkami ,

  • ryba w sosie cebulowym ,

  • śledź sałatka porcjowy ,

  • udka faszerowane w galarecie ,

  • udka faszerowane morelą lub brzoskwinią ,

  • tymbaliki drobiowe ,

  • ozorki w galarecie ,

  • befsztyk tatarski ,

  • schab w galarecie , schab z owocami ,

  • jajka faszerowane w auszpiku lub opiekane ,

  • jajka w skorupkach ,

  • jajka w majonezie ze szczypiorkiem ,

  • półmiski wędlin i mięs pieczonych ,

  • rulony mięsne z masą serowo – czosnkową ,

  • sałatki różne ( jarzynowa , pieczarkowa z groszkiem , grecka z serem feta, z paluszkami krabowymi )

8. Dodatki :

  • ogórek , pomidor świeży,

  • półmiski marynat ( papryka , ogórek , kolby kukurydzy , oliwki , patisony , koreczki warzywne ) ,

  • pieczarki faszerowane opiekane ,

  • pomidor z charakterem ,

  • sos tatarski ,

  • sos chrzanowy ,

9. Pieczywo różne – jasne i ciemne ;


Dodatkowo płatne:

  • szczupak faszerowany cały ( + sos chrzanowy ) ,

  • węgorz wędzony ,

  • karp w galarecie ,

  • karp po żydowsku ,

  • karp saute z pieczarkami ,

  • jajka z kawiorem i łososiem ,

  • kaczka pieczona z jabłkami ,

  • kiszka , kaszanka pieczona ,

  • kartacze ,

  • Stół wiejski 10zł/os.



Oferta świąteczna Wigilia 2017

 

PROPOZYCJE DAŃ ŚWIĄTECZNYCH

 

ŚLEDŹ W OLEJU ( 60/40g) 4,00zł/por

 

ŚLEDŹ W MAJONEZIE ( 60/40g) 4,00zł/por

 

ŚLEDŹ W ŚMIETANIE ( 60/40g) 4,00zł/por

 

SZCZUPAK FASZEROWANY CAŁY 60zł/kg

 

ROLADA ZE SZCZUPAKA W CAŁOŚCI 50zł/kg

 

SZCZUPAK FASZEROWANY PORCJOWY (50g) 5,00zł/por

 

RYBA W SOSIE CEBULOWYM (50/50g) 5,00zł/por

 

KARP W GALARECIE (84/50g) 8,00zł/por

 

KARP PO ŻYDOWSKU (84/50g) 9,00zł/por

 

KARP SMAŻONY SOUTE (100g) 8,00zł/por

 

GALARETKI DROBIOWE (100g) 4,00zł/por

 

GALARETKI WIEPRZOWE (100g) 4,00zł/por

 

JAJKA FASZEROWANE ( 2 połówki) 4,00zł/por

 

JAJKA W SKORUPKACH (2połówki) 4,00zł/por

 

PIECZARKI FASZEROWANE OPIEKANE 1,50zł/szt

 

SCHAB W GALARECIE Z OWOCAMI (30/20g) 4,50zł/por

FLACZKI (300g) 6,00zł/por

 

STROGONOW WOŁOWY (100/100g) 9,00zł/por

 

ZWIJKA Z PIECZARKAMI ( schab lub drób) (100g) 7,50zł/por

 

ZWIJKA Z SEREM (drób) (100g) 7,50zł/por

 

KOTLET Z PIERSI KURCZAKA (90g) 5,50zł/por

 

KOTLET SCHABOWY ( 90g) 7,20zł/por

 

KARKÓWKA PO BURGUNDZKU (100g) 9,90zł/por

 

KOTLET DE VOLAILE (100g) 9,50zł/por

 

ZRAZY ZAWIJANE W SOSIE WIEPRZOWE (100g) 8,80zł/por

 

ZRAZY ZAWIJANE W SOSIE WOŁOWE (100g) 9,90zł/por

 

KOTLET SCHABOWY SOUTE W SOSIE PIECZAR-ŚMIET.(80/50g) 9,90zł/por

 

BEFSZTYK TATARSKI 60zł/kg

 

BEFSZTYK TATARSKI PORCJOWY ( 50g) 5,00zł/por

 

SAŁATKA JARZYNOWA 22zł/kg

 

SAŁATKA Z GROSZKIEM I PIECZARKAMI 25zł/kg

 

SAŁATKA GRECKA 30zł/kg

 

SAŁATKA BROKUŁOWA 30zł/kg

 

SAŁATKA GYROS 30zł/kg

 

SAŁATKA ZIEMNIACZANA 25zł/kg

 

KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI 70zł/szt

 

SCHAB PIECZONY (również z morelą, brzoskwinią, śliwką) 48zł/kg

 

SZYNKA PIECZONA 42zł/kg

 

KARKOWINA PIECZONA 42zł/kg

 

KIEŁBASA SUROWA BIAŁA 28zł/kg

 

ROLADA DROBIOWA 32zł/kg

 

ROLADA DROBIOWA Z RODZYNKAMI 32zł/kg

 

BOCZEK FASZEROWANY 28zł/kg

 

GALANTYNA Z KURCZAKA 28zł/kg

 

PASZTET DROBIOWO-WIEPRZOWY 18zł/kg

 

GALARETA WIEPRZOWA 12zł/kg

 

BARSZCZYK 8,00zł/0,9l

 

PASZTECIK Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI – DUŻY 3,30zł/szt

 

PASZTECIK Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI – MAŁY 1,50zł/szt

 

KUTIA 25zł/kg

 

KAPUSTA Z GRZYBAMI 25zł/kg

ZESTAW WIGILIJNY NA 4 OSOBY:

ŚLEDŹ W OLEJU 4 por ( 60/40g - 400g)

KARP W GALARECIE 4 por ( 84/50g - 536g)

RYBA W SOSIE CEBULOWYM 4 por ( 50/50g – 200/200g)

RYBA FASZEROWANA 4 por ( 50g – 200g )

KARP SOUTE 4 por ( 100g – 400g )

KAPUSTA Z GRZYBAMI 1 kg

KUTIA 0,5 kg

BARSZCZYK Z PASZTECIKAMI 0,9 litr + 8 szt ( 1,2kg)

CENA ZESTAWU : 150zł ( 1,159kg/osobę)

 

ZAMÓWIENIA PRZYJMOWANE SĄ WYŁĄCZNIE

DĄBRÓWKA” , UL. WARSZAWSKA 79

15 – 201 BIAŁYSTOK ( W GODZ. 11.00 – 15.00 ), TEL. 85 74-13-666

e-mail: dabrowka4@o2.pl

NIE PRZYJMUJEMY ZAMÓWIEŃ TELEFONICZNYCH !!!!!

Tajemnica Nocy Betlejemskiej

trwa bez przerwy , wypełnia dzieje świata

i zatrzymuje się na progu ludzkich serc .”

 

JAN PAWEŁ II 






PolskiEnglish